πŸ’Œ Levering aan huis

Β *Momenteel leveren we even niet meer over heel belgie*

Waar leveren jullie?

- Wij leveren met DPD fresh onze brunch- en ontbijtboxen over heel BelgiΓ«

Wanneer leveren jullie?

- Wij leveren momenteel enkel op zaterdag. De box is voor de dag nadien (zondag) op te eten. Afhalen kan je in ons filiaal 7 op 7

Om hoeΒ laat mag ik mijn box verwachten?

- DPD Fresh levert tussen 8u en 18u. De avond vooraf ontvang je een mailtje met een tijdsindicatie wanneer ze zullen langskomen.

Hoe garanderen jullie de versheid?

- Al onze gerechten zijn perfect gesealed en verpakt. Koffiekoeken, pistolets en bagels zijn gesealed en ongebakken. Deze dien je zondag ochtend nog af te bakken aan de hand van de bijgeleverde instructies. Zo heb je steeds een heerlijk en kraakvers ontbijt!

Moet ik zelf nog iets doen bij het ontvangen van de box?

- Zaterdag dien je alles gekoeld te bewaren. Zondagochtend dien je aan de hand van de bijgeleverd instructies de koffiekoeken, pistolets en bagels nog af te bakken. Dit neemt je max enkele minuutjes in beslag. Het isΒ de ideale timing om ondertussen jeΒ tafel te dekken, de rest van de brunch te etalerenΒ en de koffie of theeΒ te laten lopen.

Wat is de leverkost?

- Een gekoelde levering met DPD fresh kost -

Wat zit er in de leverkost inbegrepen?

- Dpd fresh staat garant voor een gekoelde en geoptimaliseerde leveringsroute. Ze nemen de controle van de koudeketen van verzender (wij) tot ontvanger (jij) zeer serieus. Door middel van sensoren tijdens het transport, opslag en sortering, monitoren ze de juiste temperatuur voortdurend. Zo blijft de kwaliteit en versheid steeds behouden.

Β 

Heb je nog een andere (specifieke) vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier: